Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Ter introductie over dit andere merknaam van Bavaria heeft Frietfeest in binnen 2 uur zo 3500 personen voorzien van friet en snacks.

We serveren behalve onze friet vegetarische en glutenvrije snacks bijvoorbeeld de zeewierkroket, groentekroket of biologische vleeskroket. Die bestaan er ook in bitterbal variant. Ander bestaan Mr. Hieper’s hete honden, zo onweerstaanbaar aangenaam!

Van 5 ½ uur per klant tot langduriger, afhankelijk van activiteit, grootte met de band en/of wil aangaande een klant.

Met ons collectie met 6 soorten verse friet en ons asssortiment aangaande 26 soorten snacks betreffende heel veel andere sauzen kunt u dan ook met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

door bijvoorbeeld immers een duurdere frituurpan met te schaffen maar het collectie niet te omvangrijk te houden?

Goudgele friet, snacks om van te smullen en alle tijd voor uw kijk op als u dan ook ons party geeft? Het kan allemaal ingeval u besluit ons mobiele frietwagen te huren voor Frietfestijn.

Afhankelijk met het aantal porties, bestaan we altijd 2 uur voor dit uitserveren aanwezig daar wij de frieten ter plekke snijden en voorbakken.

Ben je eruit en wil jij graag een frituur op uw event, trouwerij of andere gebeurtenis? Dan kun je via onze webwinkel een geschikte evenement vinden, welke een frituur op de feestelijkheid verzorgt. Ook kan zijn het geoorloofd teneinde direct via deze website ons offerte aan te vragen.

Een feestje, de frietkraam kan zijn een authentieke bakfiets en bezit ons mooie omvangrijke parasol, verlichting en een frietbakker is verzorgd.

Tanken met extra goede korting? Vandaag is de feestelijke opening van Esso een Meern. Bekijk er allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het zeker knus voor Leidens Ontzet juiste ontstaan aangaande een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Omdat ieder feestje anders kan zijn, vervaardigen wij voor u gaarne ons passende en vrijblijvende aanbieding op maat.

Tanken betreffende genoeg goede korting? Vandaag is de feestelijke opening betreffende Esso de Meern. Bekijk er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het toch gezellig bij Leidens Ontzet aan het begin van de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Wel denk je het dit een professionele look dien beschikken over. Of dat klik hier tevens lukt betreffende dit ombouwen van een caravan belangstelling je me af.

Kortom, met bikken knutselen in een oude caravan: begin er niet aan. Doe het jezelf en je potentiele klanten alsjeblieft niet aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *